Over ons

Wij zijn Sandra en José. Beide geboren en getogen in Leiden, Nederland. 

Al 24 jaar samen en sinds oktober 2022 ook getrouwd. 
Wat emigreren al niet met je kan doen. 
 
José had nooit gedacht dat hij Leiden zou verlaten. Als echte Leidenaar wilde hij de liever de stad niet uit. Werkend in de schoonmaak en later als conducteur op de trein was hij tevreden met het leven dat hij leidde. José is echt een mensen mens, je maakt hem niet blijer dan lekker babbelen met mensen. Als gastheer van onze B&B zal hij de nieuwe gasten verwelkomen en ervoor zorgen dat de kamers schoon en netjes blijven! 

 

Sandra heeft altijd willen emigreren. Het zoeken naar avontuur is begonnen toen ze naar Amerika ging als Au Pair. Anderhalf jaar later toch weer terug in Leiden en aan het werk bij Diergaarde Blijdorp. Na een aantal jaren samen met José, heeft ze hem overgehaald om een jaar naar Australië te gaan. Dat was toch echt te ver om te wonen en dus hebben ze samen een leven opgebouwd in, jawel, Leiden! Als echte dierenliefhebber wilde ze weer graag met dieren werken. De hondenuitlaatservice was een prachtig begin van een nieuw avontuur. Uitgebreid door een hondenschool was het een druk, maar goed leven.  Toch bleef dat buitenland trekken… 

 

Door een grapje met vrienden om gezamenlijk te gaan emigreren naar Spanje is dit nieuwe avontuur gestart. Het grapje werden ideeën en ideeën werden plannen. 

Nadat we dit huis hadden gezien, waren we verkocht en was José zijn enthousiasme ook niet meer te stuiten. 

We hebben de stap genomen en hebben het huis gekocht, onze plannen uitgevoerd en zo zijn we hier beland. 

Als eigenaren van een B&B in Spanje. 

Wij hebben onze huisdieren natuurlijk meegenomen naar Spanje, die

n voorstellen.

Dit is Lola. Als een, ondeugende, zes maanden jonge poes bij ons gekomen. Ze is zeer sociaal, nieuwsgierig en onderzoekend. Lola is altijd op zoek naar avontuur of kattenkwaad. Lola zal je zeker tegenkomen in onze B&B. 

Dit is Charlie. Charlie is met 13 weken bij ons gekomen. Zo vreselijk bang, de eerste twee weken had ze zich verstopt achter de wasmand. Langzaam maar zeker kwam ze steeds meer uit haar schulp en liet ze zich steeds wat meer zien. Toch blijft ze meer op zichzelf. Overdag slaapt ze vaak op een veilig plekje, en met de schemer gaat ze op onderzoek uit. Charlie zal je waarschijnlijk een stuk minder tegen het lijf lopen. 

Dit is onze lieve hond Rico. Hij is een Spanjaard die in maart 2022 bij ons kwam wonen. Angstig en met een slechte poot was het de eerste maanden elkaar leren kennen. Na een operatie aan zijn heup, zagen we hem opleven. Nu we hier in Spanje zijn, zien we de echte Rico! Veel vrolijker, vrijer en nieuwsgieriger. Hij geniet hier enorm van zijn vrijheid.