Kamer Tristen

Een stoere tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed. Een gezellig zitje maakt deze kamer compleet, waar je lekker een drankje aan kunt doen of een boek kunt lezen. Voor een comfortabele temperatuur in de kamer kun je gebruik maken van de airconditioning. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt hier genieten van de zonsondergang, vanuit je raam. 

De nieuwe lichte badkamer is zeer ruim. Heeft een ruime inloopdouche, mooie wastafel met verlichte spiegel en een hangend toilet. 


Kamer Nadia

Een fijne rustgevende slaapkamer waar je als gezin van kunt genieten. 

De slaapkamer heeft een luxe tweepersoons bed, waarin je heerlijk tot rust komt. 
Een kledingkast, een kleine koelkast, voor je drankjes, en een airconditioning, maken de kamer compleet. Voor het gebruik van de airconditioning worden geen kosten in rekening gebracht.

Er staat een éénpersoonsbed en er is een mogelijkheid om twee éénpersoonsbedden te plaatsen.

 


De badkamer is knus  en geheel modern uitgerust. Een heerlijke douche, voldoende ruimte aan de wastafel met een verlichte anticondens spiegel en toilet maken het een zeer prettige ruimte. 

Het dakterras is op het oosten gericht, dus je kunt hier ’s ochtends genieten van de zonsopkomst, of aan het einde van de dag, lekker in de schaduw genieten van een drankje.

 Kamer Annika


 Een romantische twee persoons kamer met een tweepersoonsbed en een lekker kussen voor je hond. Dit is namelijk de enige kamer die gebruikt mag worden voor boekingen met een hond. Voor een comfortabele temperatuur in de kamer kun je gebruik maken van de airconditioning.  Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt vanuit deze kamer genieten van de zonsondergang, vanuit je raam.

Een gloednieuwe badkamer, met een ruime inloopdouche, mooie wastafel met een super moderne ronde spiegel met verlichting en een hangend toilet. 

Kamer Julian

Een luxe twee persoons kamer met een tweepersoonsbed.  Een zithoekje en de airconditioning maken deze kamer compleet. Aan het gebruik van de airconditioning zijn geen kosten verbonden. Je kunt vanuit deze kamer genieten van de zonsopgang, vanuit je raam. 

 

 

Een gloednieuwe badkamer, met een ruime inloopdouche, mooie wastafel met een moderne spiegel met verlichting en een hangend toilet. 

Dit is de enige kamer met een bad. Natuurlijk is dat al genieten, maar door het aanpassen van de sfeerverlichting wordt het echt relaxen.